tisdag 23 april 2013

V.16 = Tema Brottning

är ledsen..
Efter Fifaveckan kom Brottarvecka 16 och den inleddes mot bönderna från Borås. Jonas Thern en gång VM hjälte numera Tönt och stolt anfader till begreppet brottarfotboll, var efter den matchen av den bestämda åsikten att inga ungdomar som spelar i IFK Göteborg kan utvecklas. Men det är väl därför som IFK Göteborg fortfarande är en av Sveriges framgångsrikaste talangfabriker?



är mkt glad..
Synd att klaga på reusltatet mot Elfsborg men visst blev vi bortdömda två gånger för felaktig offside och borde ha vunnit. Det dröjde dock tills AIK fick ett mål bortdömt felaktigt tills någon "sportjournalist" ifrågasatte en offside. Fotboll spelas både offensivt och defensivt, fråga vilken Italienare som helst. Brottaren Eddy Bengtsson lärde ut lite defensiva trix under vinteruppehållet, bra!




min dotter förstår inte än..
IFK Göteborg kan inte efter de senaste säsongerna fortsätta åka kring i sverige och passa snyggt. Jag vill efter några magra år ha 3 poäng i bagaget och tittar vi på det så, så var brottarveckan en succé, 7 poäng på 3 matcher.


15/4 - IF Elfsborg - IFK Atletklubb       0-0
18/4 - IFK Atletklubb - Syrianska FC    2-0
21/4 - Åtvidaberg - IFK Atletklubb       1-2






brottarfotboll ole ole..
Vecka 17 bjuder på dramatik när vi ställs mot virituoserna från Malmö FF som Thern säkerligen kallar de. Och Nannskog var så lyrisk efter deras seger mot Öster att jag ett tag, när jag vände bort blicken, trodde att LCD intagits, när han tyckte att bättre än så här kan fotboll inte spelas??
Vad säger man - Högmod går före Fall och då gärna på ett nacksving av Hysén, en mara av Sam och kanske ett höftkast DMK..


Syns på torsdag..


Inga kommentarer: