fredag 12 juni 2009

Äntligen i Trippel bemärkelse..

Min ihållande bakterie/virus/förkylning/ontihalsensjuka har äntligen efter snart 14 dagars plågande släppt greppt om min arma kropp.. tjoho.. äntligen kan man ta ett glas rött..

Äntligen visade Sverige, även om det satt långt inne att man kunde göra mål. Okej, det var inget bra motstånd och man skall inte överdriva som Aftonbladet och övrig sportpress gjorde genom att kalla denna matchen för en kross. Vi mötte Malta och vann endast med 4-0. Ett resultat som egentligen är underkänt. Ett Blåvitt hade haft 4-0 i halvtid mot detta blåbärsgäng från Europa. Det viktiga är ändå att vi äntligen lyckades vinna. Det satt hårt inne och jag var inte ensam om att sätta hjärtat i gomseglet när Malta tack vare Isakssons misstag fick en trippelchans i första halvlek. Nu vann vi och kanske skapar detta lite självförtroende och hopp hos killarna som till sist är de som måste prestera och lyckas med att vinna resten av spelprogrammet.

Så har äntligen den riktiga sommaren kommit till Göteborg - regn, blåst, regn, blåst.. Jag blev änna lite orolig där ett tag i April och Maj då solen sken varje dag....

1 kommentar:

Anonym sa...

It's a pity you don't have a donate button! I'd certainly donate to this outstanding blog! I guess for now i'll
settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
I look forward to fresh updates and will talk about this website with my
Facebook group. Chat soon!
Have a look at my blog : black friday ads