söndag 10 augusti 2008

Olika världar vi lever i

Ibland är det inte lika roligt längre. Jag kände det igår efter IFK GBGs förlust mot Örebro. Antagligen en reaktion från matchen mot Basel och Richmonds visselpipa. Men det är egentligen inte därför. Jag kan ta en förlust hyfsat bra, det är ju ändå på "låtsas" för det mesta. Nej, det är all skit som startade mellan Ryssland och Georgien samtidigt som OS invigdes. Varför måste alltid någon bråka. Är vi fortfarande så närbesläktade med djurriket att våra hjärnor fortfarande måste slåss och pissa in sitt revir. Man blir så trött. Nu verkar det ju ändå ha lugnat sig, peppar, peppar och min tankar går till alla de som drabbats av denna idiotiska maktkamp.
Trots detta så har ju OS startat och när man ändå försöker leva vidare kan man spendera några timmar framför TVn. Idag var det ju olidligt spännande, ett tag trodde jag t o m att Emma Johansson skulle spurta hem guldet i cyklingen, men det blev en mycket välförtjänt silvermedalj till henne och Sverige, man brukar ju säga så när man sitter och hejar på i soffan. Nu kan också övriga i OS laget slappna av, vi har redan tagit en medalj. OS är väl annars ganska regningt vad jag förstått på bilderna. Såg en dyblöt Stefan Holm höjdhoppsträna i sportnytt och han halkade ju omkring i sina skor. Kina är annars ett fascinerande och tragiskt land att följa dessa dagar. De har halverat biltrafiken i Peking och stängt två stålverk för att få bättre luft och de har kört iväg alla byggnadsarbetare som byggt arenorna från Peking. jävla orättvist, detta kan bara ske om man har en stark regering, det vi kallar diktatur.
Så om man tänker på det.. Blåvitts förlust mot Örebro är ju i det stora inget helvete.. även om det känns så när man sitter där i soffan med en kall lager i handen... och hoppas..

Inga kommentarer: