tisdag 30 december 2008

Paolo Roberto på knark och total Härdsmälta..

Då vart man åter i Göteborg efter en veckas Julfirande hos vänner och släktingar. Man överlevde nätt och jämt allt frossande i mat.. puha.. att kroppen klarar denna anstormning av matprodukter?
Läste Mats Härds självgoda kommentarer om fotbollslandslaget och Zlatan i synnerhet i hans nyårskrönika i GP idag. Han verkar alltid få Härdsmälta när namnet Zlatan syns framför honom. I sin nyårskrönika börjar det annars positivt och man tänker, fan, kan han skriva postivt om Zlatan i landslaget! Men sen kommer den totala nedbrytningen av kärnan som väcker Tjernobyl till liv igen.."Ett mönster blev tydligt Zlatan I... är ingen turneringsspelare, det kraftfulla försvann.. bara en stillastående världsstjärna.." Jag var där nere i helvetets EM och en sak stämmer Mats, Zlatan var inte bra i sista matchen, men å andra sidan Härd, så var Zlatan också HELA det Svenska landslaget och jag förstår om han var trött efter att ha spelat målvakt, försvar, mittfält kombinerat med anfall i två matcher innan..
Jag och flickvännen fick för oss att det skulle vara trevligt att äta en bit mat och kolla på Bingolotto så här dagen innan Nyårsafton. Vilket jävla misstag. Förutom att man inte vann på lottskiten och inte förstod hälften av alla regler de inbitna sektmedlemmarna i bingolotto har, så var man tvungen att höra på Paolo Roberto som skrek ut nomineringar och vinnare som en påtänd bowlingspelare vid strike. Inget ont om Roberto, han verkar vara en hyvens kille "nu för tiden" och jag håller fullständigt med honom om att pasta inte skall vara av fullkorn och att man borde förbjuda snabbmakaroner, men va fan.. kunde inte någon av producenterna stoppat dig tidigare.. eller var det de som satt med näsan i mjölet? Fick sitta med panikfinger på volymknappen varenda gång du skulle tala om eldsjälar inom svenskt föreningsliv!
Nej, nu skall jag sova, och försöka tränga undan minnena och stanken av min otrohet med skökan bingolotto anno 2008 och istället vakna upp och njuta av att 2009 kommer bli ett alldeles lysande år... Gott Nytt alla där ute i världsrymden..

Inga kommentarer: