söndag 22 mars 2009

Inget skönspel direkt

Och en förlust med 1-0 i Supercupen mot Kalmar FF. De får väl skylla på den svenska mossan som gjorde passningar och spring i benen besvärligt. Det kunde ju ha slutat hursom. Förra året vann Blåvitt och då vann Kalmar FF allsvenskan. I år vann Kalmar FF och IFK Göteborg...?
Ett annat lag som däremot lyckades och som jag bugar inför är mitt härliga Tottenham som lyckades spöa Chelsea/chitski med 1-0. Modirc torde vara ett av premier leagues bästa värvningar denna säsong. Tyvärr lär han väl försvinna från Tottenham när sista matchen är spelad för i år.

Knasiga förbundskaptenerna Lagerbäck/Andersson har på något vis lyckats få till det igen. Rosenberg skadad och de tvingas ta ut en ny forward. Väljer de då att satsa på en ung kille som är i bra form, som spelar regelbundet i sitt klubblag just NU. Nej, de väljer en spelare som inte tränar just nu och är lika gammal som Svenskfotboll. Visst Daniel Nannskog är inte dålig, det har gått bra för honom i Norge men va fan! Han är närmare 40 bast och han spelar ingen fotboll just nu, han tränar. Men vi har ju Henok Goitom som för tillfället verkar vara i sitt livs form så som han stänker in mål efter mål i la liga (inte tippeligan). Han är dessutom fortfarande ung och utvecklingsbar. Denna landskamp skulle vara ett ypperligt tillfälle för honom att testa på "allvaret" inför framtida turneringar.
Antagligen är det väl bara blind och döv som tror att Daniel Nannskog kommer vara med i VM 2010 oavsett hur bra han är i år kommer åldern ha sprungit ikapp honom i höst..

Inga kommentarer: