onsdag 22 juli 2009

Det hinns med mycket när det är sommar!


IFK Göteborg har hunnit vinna lite halvdarrigt mot Trelleborg i söndags. Speciellt såg det lite nervöst ut i inledningen av andra halvlek. Dyrestam på vänsterkanten var ju lika bra som Dyre i mittbacksposition, ett unikum hur han kan vara så lugn och säker vid 17 års ålder??
Roliga utalanden denna vecka har varit Hammarby som sa att de inte skulle visa ÖIS någon nåd på Söderstadion. Roligt då att ÖIS lyckades vinna sin första match. Sedan hade vi Örebro som lovad sin hemmapublik en målfest. Målfest blev det men till Häckens fördel som vann med 3-1.. hahaha..
Cirkus IFK silly season gick fort när det väl var dags för Mild att ta bladet ur munnen. Turunen var klar (det visste vi redan) och sedan lånade vi in en spelare från Qviding, Hannes Stiller 31 år. U21 mannen Turunen som fick nummer 5 på ryggen känns som ett mycket bra nyförvärv med tanke på att Ragge troligen kan lämna oss i vinter. Stiller som fick nummer 19 på ryggen var mer oväntat. Men 7 mål för Qviding på 14 matcher och ett förflutet i blåvitts u-trupp. Mild och co brukar vet vad de gör och förhoppningsvis har de sett att herr Stiller har de kvalitér som behövs framgent här i höst..

Inga kommentarer: