söndag 26 juli 2009

Så jävla sjukt!!

Fans helvetes jävla fan... vilken dålig andra halvlek av IFK Göteborg. Så jävla skit att de aldrig lyckas vinna borta... eller ens ta ett poäng när man dominerar första halvlek så totalt. Trelleborg är ett av allsvenskans sämsta skitlag.
IFK dominerar första 45 min. Jag tror bollinnehavet var 61-39%. Vi gör ett mål men Hysén borde gjort ytterligare två. Målvakten tillhör laget, jo vi har hört den förut men idag var Trelleborgs målvakt en fantom inte en gång utan flera gånger. Halvtid 1-0 till de randiga.
Andra halvlek - va fan hände nu då!!??? IFK spelar som hönor och kycklingar - virriga passningar, löpningar i tomhetens ingemansland. Smack, Smack och Trelleborg med endast två anfall på hela matchen leder med 2-1 tack vare grova försvarsmissar. Därefter går det bara utför, IFK spelarna orkar inte ta tag i det. De försöker desperat men det känns som om alla är för gamla. Vi skulle behövt åtta 17åringar till i laget. De har gått i stå, nyförvärven gör inget, ser de knappt efter att de blivit inbytta. Kalle Svensson hoppar in och är så nära att kvittera i slutminuten men ack, den går utanför.
Ett otroligt orättvist resultat mot ett icke fotbollsspelande Trelleborg som gjorde allt rätt förutom att spela fotboll. De klagar, de grinar, de passar fel, de har inget förutom två mål på sitt konto signerat IFK Göteborgs backar... tack för den!!!