lördag 18 juli 2009

Regnet öser ner och IFK Göteborg med Håkan Mild har tystnadsleken om finske U21 mannen Toumo Turunen

En blöt dag i Göteborg och värre skall det bli enligt meterologerna. I morgon kommer dock solen åter skina över Gamla Ullevi eftersom IFK tar emot Trelleborg.
Värvningskarussellen verkar vara igång på allvar. Igår spred sig ett ryktet om att IFK Göteborg var på väg att värva den finske U21 landslagsbacken och Honka spelaren Toumo Turunen.

Den svenska pressen missade detta igår men den finska hade en artikel. Undrar om han är släkt med Nightwish sångerskan Tarja Turunen?? En annan sak jag blir lite fundersam över är om IFK Göteborg verkligen behöver ytterligare en mittback? Har vi inte ganska bra täckning på mittbackspositionerna med Kalle, Ragnar, Hjalle och nu senast, den lovande Dyrestam. Jag trodde vi behövde värva ytterbackar istället? Förhoppningsvis har Håkan och Co koll på hans kvalitér och ser att han kan spela var helst de placerar honom. Om inte så är fallet, behöver vi fortfarande värva en ytterback för att täcka upp korsbandsskadade Adam Johansson. Dessutom får vi inte glömma att vi måste värva en ersättare till Pontus Wernblom samt enligt mitt tycke en naturlig och stabil vänsterytter..
Nej nu skall jag ut och trotsa vädergudarna, det är ju trots allt sommar och sol..

Inga kommentarer: