söndag 10 april 2011

Förnedringens andra halvlek Häcken - IFK Göteborg.

Om IFK Göteborg ändå hade lyckats förvalta sina chanser bättre i första halvlek. Om inte stolparna som utgör ramen för ett fotbollsmål hade varit i vägen. Om Hysén bara hade spelat inåt bakåt istället för avslut. Om vi bara haft en målvakt. Ja, då kanske IFK Göteborg hade vunnit denna match. Nu blev det istället en repris på i princip samtliga matcher 2011, total härdsmälta där man lämnade fotbollen kvar i omklädningsrummet innan andra halvlek började.
Nu får det vara nog läser jag att många skriker på diverse sidor. Tror tyvärr inte detta. IFK Göteborg 2011 saknar moral, glädje, spelidé, tränare, materialare, kock, massör, vinnarskallar.. du nämner det och IFK Göteborg saknar det. Idag var en förnedringens dag för hela IFK Göteborgs community i andra halvlek. Vi var utlämnade till Häckens goda vilja men de visade tyvärr ingen nåd.
Snart är det dags för IFK Göteborg att ta tag i dessa allvarliga brister i sin organisation. Visa styrka och mod att ta de svåra beslut som måste tas annars riskerar inte IFK Göteborg att hamna i mitten av allsvenskan, de riskerar åka ur. IFK Göteborg har nu ytterligare fem svåra motståndare på raken, först ut är Helsingborg.
Det som var ett skämt från min sida är snart en skrämmande verklighet, IFK Göteborg kan faktiskt stå på noll poäng efter sju spelade omgångar. IFK kamrater, Göteborg, Blåvitt, nu är det dags att visa de blåvita ränderna och börja spela fotboll istället för att ledsagas som lydiga
hundar..

1 kommentar:

Unknown sa...

Tror att det blir en förlust till. sen måste det vända! Det blir en resa som man kommer att prata om länge. Om inte, så blir det kval i dubbel bemärkelse..

/herm