onsdag 19 november 2008

Biljettstrul hos IFK Göteborg, Svenska landslaget och Djurgården

Äntligen.. har man lyckats få årskort till IFK Göteborg 2009. Det tog sin lilla tid och tur är att det inte var jag som var ansvarig mer än att skjutsa ner kompisen till blåvittshopen. Han loggade in på nätet vid 09:00, men trots idoga försök fungerade inget som det skulle. Vid 11:45 hämtade jag honom och vi drog ner till Blåvitt shopen för att försöka lösa det där. Efter många om och men lovade en tjej i butiken att hon skulle fixa detta och ringa när det var klart, varför? Jo anledningen var att de gått på lunch på IFK Göteborgs kansli?? En dag som denna? Vi var knappast ensamma om dessa bokningsproblem. Dessutom läckte epost adresser ut på nätet, och hos vissa drogs pengar utan att de bokat! Nu kan man ju tycka att IFK Göteborgs hemsida borde gått ut med någon form av information om datastrulen, men icke. Inte ens i skrivande stund står det något om alla de problem som var idag.. märkligt att behandla sina trogna fans så respektlöst.. Tydligen är kundvård något man på kamratgården inte har lärt sig..
Svenska landslaget med många nya ansikten bl a Rasmus Lindgren. De ställdes mot ett mycket bra Holland idag och trots en urusel första halvlek så tycker jag ändå att de får godkänt. Speciellt eftersom andra halvlek var betydligt bättre, samt att många var nya med varandra på planen. Sveriges U21, de gick på knock mot Hollands B-lag, 3-0 skapar drömmar om ett roligt EM slutspel i Sverige nästa år.
Djurgården gjorde det som vi alla vetat om den senaste tiden, alla utom Siggi och Paul. De sparkade sina tränare. Tycker inte det är så konstigt med tanke på säsong 2008 - inga mål, 12a i tabellen m.m.
Med årskortet på levand ståplats Gamla Ullevi i hamn är längtan till säsongspremiären än starkare, så nu skall jag gå in i drömmarnas värld och placera mig på läktaren och sjunga av glädje..

Inga kommentarer: