torsdag 19 november 2009

Stötdämpare, Hamrén och ständigt denne Hansson.

Veckan inleddes på bästa möjliga vis för oss som oroat oss för en eventuell flytt till stora Ullevi pga vibrationerna vid IFK Göteborgs hemmamatcher. Tydligen kan man bygga in stötdämpare även på byggnader för en sisådär 10 millar. Känns tryggt att det finns en lösning för allt och alla, tack så mycket Bengt Askmar och er andra på Norconsult .

Erik Hamrén klädd i kostym vandrade småleende in på stadion i Cesena och han var även nöjd efter matchen. Vissa experter tycker detta var pinsamt, uruselt, för många byten bla bla bla.. Hamrén var desto nöjdare. Han ville se attityd, att man vågade och han tyckte själv att han fick svar på sina frågor. I ärlighetens namn får man nog tagga ner lite från visst experthåll, detta var hans första match och inte är det nu han skall ha ett färdigt spelsystem, nu vill han se hur spelarna uppträder på fotbollsplanen. Nästa steg blir att förmedla sitt tankesätt och hur han vill att de skall spela och börja nöta.
Värre är det väl då med Martin Hanssons domarinsats mellan Frankrike och Irland. Vissa säger att det är den värsta domartabben på 20 år, själv kan jag bara konstatera att den svenska domarkåren har tappat i kvalité i många år och det märks betydligt oftare och tydligare i allsvenskan. Jag håller dessutom med om att han borde stängas av för all internationell fotboll framöver. Mitt lidande finns hos alla Irländare idag, som förtjänade ett straffavgörande...

Inga kommentarer: