lördag 14 april 2012

En 1-1 SEGER!

Två dagar brukar förlöpa innan jag skriver något i bloggen som har med en fotbollsmatch att göra. Troligen beror det på den inneboende nervöse killen som behöver samla ihop sig efter en slutsignal.

Mot AIK i torsdags... HJALMAR JONSSON.. frälsare och gud.. när 30 sekunder återstod. Det som gjorde mig mest imponerad i torsdags var ändå hela lagets inställning att köra på, kämpa ända in i kaklet, att de bestämt sig för att inte förlora oavsett. Lite av den inställningen som svenska EM laget hade 2004.

Som tidigare matcher i år, så darrar försvaret fortfarande och längst fram är krampaktigt, flytet har inte infunnit sig än. Tydligt även i denna match är att IFK vid ett baklänges mål tappar koncentrationen. Denna gång fanns det dock en sjujävla inställning att inte låta baklänges målet förstöra aftonen. Efter att klarat 10 minuter krampaktighet efter AIKs 1-0 så började man åter skapa chanser och sen behöver man inte utveckla det mer än med bokstäverna som bildar - HJALMAR JONSSON..

1-1 var en IFK seger på Råsunda mot AIK. 1-1 var 1 ton sten som släppte från IFK Göteborgs axlar. 1-1 visar att laget är bra, att laget har potential.

1-1 och tack alla gubbar nu kör ni vidare med samma inställning mot Örebro och övriga lag resten av säsongen.. Ni är grymt bäst, glöm aldrig det!!

2 kommentarer:

Unknown sa...

klipp ur dagens tabell i GP och spara den...

Gert Lagom sa...

redan gjort..