torsdag 17 maj 2012

Kämpa, kämpa för Europaplats!

Fan, gubbar det här ser inte så dåligt ut som det verkar trots poängtapp. Idag vände förtvivlan till hopp snabbt. Anledningen är laget. Vi kan spela fotboll igen. Saknas gör målen och den lilla finjusteringen, men det kommer. Idag var jag mest besviken på Haglund, drällde allt för ofta med bollen och dålig tajming, skärpning.
Men kollar jag tabellen och ser IFK spela är det nåt som inte stämmer men samtidigt är allt helt i sin ordning. IFK känns som laget som gör det i slutändan. Minns säsong 2010 då Helsingborg var i en liknande situation med många nya i laget och det gick knackigt innan sommar uppehållet. Sedan efter halvtid av allsvenskan började deras upphämtning som ledde hela vägen över 2011.
Spelare och ledare och Håkan Mild är på rätt spår men det gäller för ALLA att ha is i magen. Det kommer vända, bollen kommer gå ribba in snart, IFK är för bra men det kommer ta lite tid. Se på matcherna och skit i resultaten då förstår du vad jag menar. Förra året hade vi inget spel, ingen kreativitet men en målgörande Hysen. I år när Hysen börjar leverera kommer vi ha allt vi saknat plus Stiller, DMK OCH en nyvaken Söder.. Grymt.. Så kom igen nu Änglar i blått och vitt, kämpa för 20 matcher utan förlust, det finns där inne, bara att ta fram, för inte vill ni att granngården vinner på den blöta grusplanen när ni har Messi i laget. Go blåvitt!


Inga kommentarer: