torsdag 21 maj 2009

Appropå bojkott och derby..

Jag gillar Hysén mer och mer.. senaste intervjun på GPTV av alla ställen var klockren.. http://gptv.abcdn.net/abPlayer3/default.html?path=gptv.abcdn.net/TV-ARKIV/Sport&playfile=18870_Malkungen_Hysn_om_flytet_89150.pls

Varför Bojkotta - Vi i BWE bojkottar eftersom Gais marknadsavdelning valde att skjuta priserna orimligt på höjden inför mötet med IFK Göteborg. Varken ÖIS eller IFK har valt att så markant höja priserna på derbyna. Gais tog initialt 380-420 kr för sina biljetter. Dessa priser har fallit något pga av bojkotten. Men detta stoppar inte bojkotten och det beror till stor del på att de platser de sänkt priserna på är de sämsta på hela arenan med viss skymd sikt. Bojkotten har inget med Gais hat att göra, personligen tycker jag att det är roligt med fler lag från samma stad eftersom derbyn alltid är derbyn på något sätt. Synd bara att Gais marknadsavdelning inte delade den visionen med övriga lag som huserar på Gamla Ullevi.
Till sist en stor eloge till Häcken - det är ett lag med hjärta och likabehandling inristat. De kunde säker ha tagit 200kr för hemmamatcher på derbyn, men de tog ändå bara 100kr för IFKs bortasektion..

Inga kommentarer: