fredag 8 juli 2011

Det blev IFK Göteborg till slut, gött!

Det var med glädje man öppnade e-posten i morse för att finna ett brev till oss årskortsinnehavare från Tobias Hysén.
Alla rykten och alla förståsigpåare som sagt att han kommer lämna i år eftersom han är för bra för allsvenskan och troligen vill göra en sista utlandssatsning fick fel och jag fick rätt. Redan i våras när ryktena stod som spö i backen trodde jag i min naivitet att Tobias Hysén skulle stanna. Dels för att han och familjen hade det sisådär i Sunderland och att hans fru var gravid.
Håkan Mild måste ändå ha gjort ett hästjobb för att ro kontraktet i hamn och det har nog varit en hel del turer kring Tobias under våren och sommaren. Men detta är ett mycket bra gammalt nyförvärv, bättre än att tappa Hysén och ersätta honom med vad?? Nu gäller det bara för Jonas Olsson och Stefan Rehn att klara av att spela med Hysén och utan Hysén, alltså inte låta honom vara så dominant för deras offensiv. Släppa lite på tyglarna och låta fler spelare ta plats där framme, som exempelvis Robin Söder.
Håkan Mild har även lyckats göra ytterligare bra grej i dagarna - Låna ut Niclas Bärkroth till  Brommapojkarna resten av säsongen. BP är kända för sin kunskap och utveckling av talanger. Så detta kan nog göra honom lika mycket nytta som det gjorde Tobias Sana förra året när han lånades ut till Qviding. Men åter till den som hyllas skall en dag som denna..

Välkommen igen Hysén och tack för allt och allt som komma skall, vi syns på Gamla Ullevi mot
Syrianska!!

Inga kommentarer: