måndag 11 juli 2011

Vi kommer aldrig sluta hoppa på gamla ullevi!

Sedan urminnes tider har jämfota hoppet funnits begravet i homosapiens djupaste skrymslen. Idag hade aldrig IFK Göteborg vänt den stillastående och krampaktiga tillställningen utan tusen fötter upp och ner. Ett sjungande och gungande mantra från supporter håll som slutligen nådde innerörat hos änglarna på planen, vilket bytte ut det ängsliga räddamålvaktenspelet mot högre press och framåtanda.
Selakovic kom in i andra halvlek. Han var bestämd, målinriktad och sköt snabbare än sin egna skugga 3- 0 till blåvitt. Om jag inte har fel, var det hans första hattrick i IFK. I vanliga fall är Selakovic assistkungen och målsumparkungen men idag var siktet inställt bättre än någonsin och jag drömmer om en underbar sommar och höst.
Sammanfattning av matchen utan Stefan. IFK fick 0-0 mot Syrianska hemma. De spelade ostrukturerat och tillbakadraget utan press. I långa stunder var det istället Syrianska som bestämde takten och etablerade ett tryck mot IFK Göteborg. Bäst i laget var Adam Johansson och Jakob Johansson. 
Men sen kom ju Stefan Selakovic in på planen och slog en straff,  en nick, och ett skott.. 3-0!!


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det ordspråket var helt sant idag och efter matchen valde Tobias Hysén att ta en segeröl på levande sittplats..  Skål och välkommen.. nu kämpar vi in i kaklet resten av säsongen...

Inga kommentarer: