onsdag 31 augusti 2011

Silly silly season blåvitt

Efter 0-0 mot Kalmar FF borta och vinst av Gais ser det mörkt ut på fronten att bli bäst i Göteborg. IFK Göteborgs kräftgång från 2010 fortsätter även säsong 2011, inget nytt sen tidigare alltså.
Men inte något ont som för nåt gott med sig. Det verkar som om IFK Göteborg satsar framåt mot 2012 med sina senaste nyförvärv, Philp Haglund och Emil Samuelsson. Jag tror och hoppas de kommer tillföra blåvitt kvalite som för oss uppåt i tabellen nästa år. Idag ryktas det även att Sobralense från Kalmar FF skriver på för IFK Göteborg till nästa år och då har faktiskt Håkan Mild gjort ett mycket gott arbete i år för man får inte glömma att han lyckades signa Hysén igen. Han lyckades även förhandla fram ett bra låne/köpkontrakt på Sebastian Eriksson, trots korsbandsskadan, när han gick till Cagliari.
Undrar vad Blåvitt har mera under rockärmen efter denna säsong när silly.. startar igen.
För övrigt tycker jag att IFK Göteborgs satsningar på ny kamratgård, fullstor inomhushall, änglaskolan osv. känns hel rätt. Stora investeringar som de senaste åren kostat på i budgeten men som i förlängningen är livsnödvändiga för att återta en plats ute i Europa. Det bästa av allt, när dessa delar är på plats kommer budgetutrymmet för spelartruppen bli större och IFK Göteborg attraktivare.
Med längtan i bröstet inför ett spännande 2012 så hoppas jag fortfarande att IFK Göteborg skall ta hem bäst i staden pokalen i år och då krävs det att laget nu börjar samla ihop 3 poängare i samtliga resterande matcher.. Och varför inte börja med att ta 3 poäng hemma mot Malmö FF!!

Inga kommentarer: