fredag 10 oktober 2008

Skall man förlora skall man verkligen förlora..

Självklart lyckades Menisken inte behålla sin sjätte plats i div 7c utan Nogame IF vann med hela 6-2. Det blev en el classico utskåpning a´la 2008 mot ett Menisken som redan vid första baklängesmålet valde att gå på semester. Den enda glädjen är att sjunde platsen dock aldrig var hotad, då de fyra lagen efter i tabellen inte kunde nå upp till 22 poäng.
Säsongen 2008 har Menisken spelat minst sagt svajigt. För att summera: Menisken fick tidigt problem med ständiga "målvakt"sbyten samtidigt som man har haft problem med sitt försvarspel. Men det var tack vare detta som Menisken 2008 fann sin charm - Skall man förlora skall man fan göra det ordentligt! Och i inte mindre än 6 förlustmatcher har man förlorat med 4 mål eller mer. Några av de riktiga bottennappen har varit - 6-1 förlusten mot FC Fiskebäck, 7-2 mot Proletären FF och den mest spektakulära och minnesvärda förlusten 2008, 6-0, stod av stapeln 1 Maj mot Göteborg City FF, ett lag de bör slå i alla väderslag.
Men nu ser vi soffsupportrar framåt mot säsongen 2009 och får de bara en stabilare backuppsättning samt "en eller två målvakter" som deltar i de flesta matcherna kan Menisken hamn betydligt längre upp i resultatlistan nästa år. Leve de rödsvarta knäna...

Inga kommentarer: